2008-05-05 8 浏览
星期日, 難得早起, 同男友入黎呢邊, 舒服咁過一個下午!要左四蛋奄列, 有mushroom,荀, cheese, 味道ok, 好heavy既cheese味, 有d滯, 不過mushroom同荀炒過就好香口好好食, 不過好oily, 好大份; burger比想像中大件, 要medium, 不過上木台就熟左少少, 但又未到well done咁熟, 但食落有d鞋口, 薯角幾脆, 對個包我就冇咩興趣喇, 主要都係男友清左!本身想點smothies, 不過食burger同omelette食到有d飽飽滯滯既感覺, turnout都係飲左coke算喇! 被安排上top deck, day view好好, 有靚景有海風, very nice! 下次黎既話, 應該未必番炒呢間喇!
星期日, 難得早起, 同男友入黎呢邊, 舒服咁過一個下午!

下次黎既話, 應該未必番炒呢間喇!
$--- (午餐)