OK
2017-11-20 240 浏览
朋友生日話見到個花膠雞湯睇落幾好, 甘就揀左大笪地!花膠雞湯只係OK, 仲有D味精, 而花膠只係個D花膠粒, 口感係好爽好韌透透地明既, 同佢張相係唔同既, 唔可以話佢係假花膠但一定唔係平時個D正常花膠. 海鮮叫左花竹蝦, 幾大隻, 40蚊一兩, 差吾多50-60蚊一隻, 全部到係新鮮, 好彈, 但冇咩蝦味.另再叫左一條900蚊象拔蚌, 係幾鮮甜既. 而其他食品到係一般貨色, 唔多講.但有幾隻丸類到唔係幾好食, 最奇怪有一隻包心丸有D 肉碎有D 汁, 食完係唔知係咩肉做. 而座位到幾迫下, 連侍應要放底食物到冇位過, 要我地自己幫遞來遞去.因為太迫, 所以冇SIDE TABLE放食物, 有個侍應直頭就甘比碟野我地拎住就想走. 完全冇諗過方法幫你去執好D 位放食物. 我地要自己將D食物倒埋一碟空出個位先放到.最後, 因為有朋友生日, 飯後食蛋糕, 侍應只係執晒D碟冇抹檯就放底個蛋糕, 再叫佢抹檯佢到有做, 不過係唔應我地, 拎塊布係甘易抹下.
朋友生日話見到個花膠雞湯睇落幾好, 甘就揀左大笪地!

另再叫左一條900蚊象拔蚌, 係幾鮮甜既.

而其他食品到係一般貨色, 唔多講.

2017-11-16
庆祝纪念