(非会员)
2010-12-27 7 浏览
..圣诞节....话说我提早半个月book位, 度度都已经full哂,跟住开始爬番openrice,见到有一间好似好正既BBQ任饮任食既楼上cafe,谂都无谂 即刻打去book, 嘻!甘岩有位~book左6点 2个人 我同女朋友当日我地早左5分钟到, 去到当时1个顾客都无, 我地都觉得好似包左场甘d waiter都几好人,比左个靓靓窗口位我地,系几正个景, 同埋个场都几大 几新,仲有好多部小电视同1个大萤幕,系用黎唱K.......................仲有每张枱有2部电烧烤炉同几个six樽玩一坐底个waiter就问我地饮咩 ,汽水任饮 不过就要落order甘叫(要饮酒就加$38 任饮),跟住开始烧!!要行出位去大厅到拎野食再行番位烧,不过一开始佢比左d应该上round烧剩既野食我地,呢个系其中1个不悦之处,好快佢就上左d新既上黎, 但野食种类不算太多,有肠仔, 猪颈肉, 猪扒, 牛扒, 鸡翼, 金沙骨, 牛仔骨, 粟米, 冬菇, 多春鱼, 芝士腿, 同埋1样贝类食物(唔知咩),几好玩, 无炭BBQ!!!估唔到仲有蜜糖同胡椒粉落- -食下 听下歌 饮下野 几正不过可能
..圣诞节....
见到有一间好似好正既BBQ任饮任食既楼上cafe,
谂都无谂 即刻打去book, 嘻!甘岩有位~
book左6点 2个人 我同女朋友

d waiter都几好人,
比左个靓靓窗口位我地,
系几正个景, 同埋个场都几大 几新,
仲有好多部小电视同1个大萤幕,
系用黎唱K.......................
仲有每张枱有2部电烧烤炉同几个six樽玩

一坐底个waiter就问我地饮咩 ,
汽水任饮 不过就要落order甘叫
(要饮酒就加$38 任饮),
跟住开始烧!!
要行出位去大厅到拎野食再行番位烧,
好快佢就上左d新既上黎, 但野食种类不算太多,
几好玩, 无炭BBQ!!!
估唔到仲有蜜糖同胡椒粉落- -
食下 听下歌 饮下野 几正

不过可能我地少人, 个经理见到我地少人,
竟然同个waiter讲(甘岩比我听到):佢地都烧唔哂, 收左一部佢(指烧烤炉)
我听到唔多钟意 无礼貌 呢个也是另外一个不悦之处

都可能个日系平安夜, 原本正常可以烧3个钟 变左2个钟
我同我女朋友都唔多讲气氛, 所以都ok
其实个场似同fd玩多d 如果要情调 如果呢度无人(好似我早到) 呢度都几好既~
不过2个钟都够嫁啦 如果唔系同d fd吹水饮酒甘...

原价$150或以下, 平日黎都ok, 不过我就每人贵$46, $196 for each,
24号去就唔抵
窗口望出 当时6点左右