2010-06-06
因為一個鵝肝便引得我來,每款食物也很平均當然要是食正宗鵝肝,入口即溶, 呢個BUFFET一定俾唔到你, 對我來說, 我是覺得好味既, 我ENCORE了三之鵝肝一入去, 見野食唔係太多CHOICE, 有點WORRY, 唔通真是ONLY食鵝肝, 唔好食點算, 點知個肚都唔係好食得, 食了每樣野也是一轉便FULL了, 且D野也樣樣都可以WOR, 食了三碟鵝肝同幾隻三蠔,長腳蟹和MOVENPICK ICE-CREAM, $290食番晒回來啦.火燄三文魚, 合格好味個羅宋湯好濃味, 有牛肉味, 不是出面的水加蕃茄汁,肉骨茶也好夠味, OK BOR長腳蟹都OK既, 唔可說是新鮮,美國生蠔都鮮甜,刺生是一般款式, 三文魚有白色紋是夠肥美, 也是厚切, 食唔出另一位食家說我唔新鮮熟食類款式也不太多, 勝在不是一般的大堆頭, 是貴精不貴多, 不會是全肉, 以一D日式蛋,豆腐既特別做法來招徠, 不會怕食了此而飽肚, 便不想再食其他條魚好滑WORMOVENPICK雪糕, 榛子已俾人取晒, 仲有少少CHOCOLATE, 經典真是好有CHOCOLATE味甜品唔多, 除了TIRAMISU, 其他甜品真是勁好味野飲
每款食物也很平均
對我來說, 我是覺得好味既, 我ENCORE了三之鵝肝
火燄三文魚, 合格好味
個羅宋湯好濃味, 有牛肉味, 不是出面的水加蕃茄汁,
肉骨茶也好夠味, OK BOR
長腳蟹都OK既, 唔可說是新鮮,
美國生蠔都鮮甜,
條魚好滑WOR
甜品唔多, 除了TIRAMISU, 其他甜品真是勁好味
野飲是ICE LEMON TEA及橙汁, HOT LEMON TEA, COFFEE, MILKTEA也有, 任飲, 我飲了3杯熱LEMON TEA來幫我消化下個胃的飽肚
D WAITER收野都好快呀,
同埋有時佢地睇唔到D餐匙沒有在雪糕那邊,
叫佢地補番D餐具都會即刻去做
坐得又舒服
呢個價錢在此處食也合理BOR
樓下便是MTR,方便晒一家大細來
我一定會再來