平時星期日多數有節目(有事要做),o尋日竟然冇o野做,好開心~!終於可以悠閒地渡過一天了!我同bf 下午一點先出動,又想食清淡D,所以揀o左呢度食午。鋪頭細細,但別緻,舒服。好似好多人夢想中的店鋪,包括我自己。叫o左House Salad,有西芹,蘋果,粟米同青瓜。配搭新穎,口味清新,不俗~!蜜糖軟芝士三文治,我揀o左蜜糖檸檬包。麵包鬆軟,帶小小甜味,麵包痴的我真係即時愛上o左~但芝士份量多o左少少,所以有小小膩。bf 叫o左蟹肉白汁意粉,味道就一般,始終賣點係麵包嘛~!放縱o左自己,之後再叫一客香焦朱古力蛋糕作為甜品。蛋糕賣相簡樸,唔花巧,但我就係鐘意呢種簡單的感覺。味道一樣係簡簡單單,朱古力同香蕉味都有,令我諗起朱古力牛奶的廣告...呢個週末過得好滿足,開心~!
但芝士份量多o左少少,所以有小小膩。
bf 叫o左蟹肉白汁意粉,味道就一般,始終賣點係麵包嘛~!
呢個週末過得好滿足,開心~!