2022-01-11 293 浏览
今日同朋友经过Nuttea 其实平时都饮开呢一间坚果奶嘅饮品店~ 所以就推荐朋友试吓!首先本身Nuttea 嘅装修已经冇得输!入边装修简约得来又有啲特别~同埋隔离都有个街边位有少少花做装饰😍见到啲女仔攞住杯嘢饮喺𠮶度打卡觉得都几靓!!今次叫咗个黑糖坚果奶🙈入边好得意 同平时唔一样唔系一啲珍珠 反而系一啲咬起上嚟烟烟韧韧 类似嘅果粒嘅物体😍我同朋友都非常之惊喜 觉得比起平时嘅黑糖珍奶少咗个份肥腻感🥰同埋因为选用坚果奶 所以饮落去都比较清新唔会有太大嘅负担!之后叫咗佢哋嘅招牌 朱古力奶盖坚果茶!朱古力奶盖饮落去系咸咸地嘅🙈🙈🙈应该系有啲海盐喺面 所以成杯嘢饮落去非常之有层次感😍😍😍而且佢嘅奶盖非常之厚 真系非常之好饮!!