2004-06-14 11 浏览
唉,見佢周圍都咁多人龍,得佢唔使排咪去try try,餐湯係忌廉湯,個湯飲完先上飽,有無搞錯!!叫了一個帶子併牛柳($88),帶子得一粒重要係細細粒,牛柳就OK,有肉汁,煮得岩岩好,但係SIZE太細,一定唔得飽.重有係佢又唔問人個扒跟飯定薯菜,我諗跟飯都會飽d,唔駛食完都未飽.另一個係自選意粉SET,叫了粯肉鮮蝦墨魚汁麵($78),煮得都幾香,有好重酒味,但係粯肉好"UN",蝦又唔新鮮,個殼軟淋淋,料都係好少,又係唔夠飽.......最後散ORDER一個熱蘋果千層批,($35)size細得可憐,蘋果園同批係散開晒,個批底得一層,點叫千層啊??又唔好食,$35太唔值啦!!最唔得就係個d service,明明同佢講左話勁趕住走,個甜品都催左三四次啦,要成20mins先到,大佬,講住睇戲啊,你未做就比我cancel啦,又唔比人cancel自己又做得耐....成間舖有成五六個waiter,但只得一兩個係做到野,搞到佢兩個係度跑來跑去好似好急咁,搞到我都心急埋一份,食都食得唔安樂.