🍰焦糖堅果奶油蛋糕 💵25🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 面頭有好多nuts🌰食落好重焦糖味,同時亦有咖啡味☕️因為有咖啡味嘅關係,所以食落都唔會好膩,不過cream可以打得綿再滑啲🤪🍏青森蘋果批 💵33🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 果然係No.1人氣王🤩外面既邊位脆卜卜,入面就有吉士醬同埋蘋果蓉🍏加埋一齊食有種好溶化嘅感覺😆係幸福嘅感覺😚味道酸酸甜甜,正正因為有蘋果嘅關係,所以食落都唔會好膩🤤真係好食😋食一個都好飽~☀️整體而言,Cocolo 分店都多,商場🏢或者地鐵站🚉都搵到,十分方便👍🏻店員服務亦好好,雖然戴咗口罩但係都感受到佢哋嘅笑容😁客人可以選擇外賣或者店內用餐,客人可以坐低傾偈同影下相📸️不過座位有少少窄,價錢有少貴,但絕對值得買黎食🤤

🍰焦糖堅果奶油蛋糕 💵25
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀