2019-08-07 81 浏览
休閒嘅假期當然要休閒地食番個材料豐富嘅早餐開始喇呢間cafe第一次黎已經感受到店員濃濃嘅人情味,會同黎到嘅每個客人都閒話家常,好似朋友咁,睇得出佢地好熱愛自己嘅工作,唔知係咪因為咁所以佢地煮出黎嘅野都覺得特別用心呢?✨Deluxe breakfast $88有炒蛋、蘑菇、煙肉、煙三文魚、香煎雞扒同多士!食完好滿足🤣由其係雞扒外皮煎到好脆,肉非常滑,腌到味道恰到好處~😋✨All day breakfast $69有炒蛋、雞扒、沙律菜,本身係多士不過當日可以免費升級牛角包🥐炒滑充滿牛奶香,不過牛角包就唔脆身了~✨Rose Latte上面有玫瑰乾花,少女感up💕飲落有玫瑰味,咖啡味都幾香!推薦試✨Mix Berry Tonic有好多紅莓同藍莓果肉,酸尾尾,又唔甜,口感清新,感覺上飲左都唔會有罪惡感🤪適合長期處於減肥狀態嘅女士們🤗
休閒嘅假期當然要休閒地食番個材料豐富嘅早餐開始喇

✨Deluxe breakfast $88