2010-09-20
去過呢間幾次,今次終於的起心肝寫食評 其實我唔係太鍾意諾士佛台,成日都覺得0個度飲o野係okay, 食o野好似好奇怪咁~~~而且呢間Munch 又要上樓,不過食物同環境算是不俗,交通又方便啦~今日我地三個女仔來食飯叫了 Silva 首選的蟹餅 (okay, 但唔算太特別) 我最愛的香煎法國鵝肝配士多啤梨 (首選;必吃之選) Gigi 最愛的心太軟 (推介, 好味道!!!)凱撒沙律 (okay!) 薯餅豬柳 (個豬柳有d實同埋硬)龍脷柳意大利飯 (超細)想重點推介香煎法國鵝肝配士多啤梨 - 個鵝肝真係超級好味!!!!!! 軟度適中,個皮煎得脆脆地咁,果然係Munch的招牌菜!!!反而薯餅豬柳同蟹餅有D令人失望,同埋每一碟都好少份量,我地本來仲叫了一個意大利飯,但佢落漏咗單,所以我地Cancel,因為其他o野都已經食到好飽,我地懷疑係因為有好多飽肚o既材料 e.g. 薯餅唔算平亦唔算貴,3個人食了700 幾蚊,我叫了一杯凍檸茶作結P.S. 那天是星期二,間餐廳收11pm 有d 早,我地都未夠喉未傾完計,weekend好似會收晏少少~
今日我地三個女仔來食飯
叫了
Silva 首選的蟹餅 (okay, 但唔算太特別)
我最愛的香煎法國鵝肝配士多啤梨 (首選;必吃之選)
Gigi 最愛的心太軟 (推介, 好味道!!!)
凱撒沙律 (okay!)
薯餅豬柳 (個豬柳有d實同埋硬)
龍脷柳意大利飯 (超細)