2022-03-31 396 浏览
Breakfast set $90 ( iced + $5) English breakfast + iced latte 哩間既bagel 相對其他bagel店係偏硬少少,但都接受到既,我覺得仲有咬口同煙韌🤤,哩款係咸食,入面勁多料,又有蘑菇、煙肉、蛋、腸🤪不過因為有煙肉 哩款就偏油少少🤏另外揀左everything bagel,面層有芝麻同炸蒜粒咁,咸咸地香香咁😂係重口味之選,好食😋Iced latte 就冇咩特別,不過不失咁Ps: 同埋間鋪勁有美國bagel小店既感覺,平日朝早都幾多外國人係入面食早餐,下次會想試埋salmon avocado 同其他既bagel 款
English  breakfast

$95 (早餐)