2006-07-27 1 浏览
昨晚同屋企人老鑼食,見佢\門口企咁多人,難食太極都有限行埋去話3位,門口個阿姐只係問到齊未,就俾個餐\牌我點菜,話唔洗等原來要后一個男人一齊坐,好都冇所謂,坐一陣個阿伯不停行埋問得未,我都冇時間睇就俾人點入去坐,又唔知乜好食就一定啦,不停咁吹促我又冇禮貌,乜服態度?<br />打開個menu佢\價錢又唔係平喎,一支庶蝦要成$24,唔底食。我見好多人都食牛油雞翼都好味,同生牛河但唔底食囉!佢\個板局係飯堂咁,又冇services,如果佢\個價錢係飯堂咁我就會冇要求,但唔係囉!最俾得唔底係要俾10%services charges,都冇services點會唔氣頂.坐位又迫,如果係略肥的人,都唔好去為上,而且唔係想像中咁好食,支庶蝦咁貴你點都會話好食囉!一杯三色冰要$19+10%,個size係仲細過大家樂個杯.仲有門佢\有冇辣椒油,個女人都唔知佢\講乜又唔望你,原夾佢\話得辣椒醬同生辣椒,炒粉絲同湯濛都唔好食,埋單都要成$240幾只係叫5様咋,總知我係唔會再去一間要收10%又迫又冇service\"飯堂.只係得牛油雞翼好味,買外賣都啦.Bad Bad Bad