2006-03-27 14 浏览
幾個人增輝飲飽食醉後,行左十五分鐘,終到我們的目的地,松記糖水.再一次回到自己的"鄉下".雖然已離開長沙灣有十年,但我依然當長沙灣係我Hometown.由從明愛來到此世界開始,整個中學年代,住,讀,食,蒲,學壞都係在長沙灣.對此地,始終有好深厚之感情.他日如果長沙灣有隊足球隊打到上甲組的話,我會誓死追隨..無來幾年,美居對面的"正店",已經全面裝修,除左年青化外,店外還貼上眾賽車照片,原來松記也有份參與賽車之贊助.咁當然唔係一個小小廣告都要成幾百個美金之F1,只係珠海芭提雅或者係澳門財神盃之新手賽事.不過都很了不起.五個人柴娃娃叫左咩,我自己都唔知,但吃得盡慶.已經咩都唔理.