2019-10-22 29 浏览
早兩個星期經過銅鑼灣食咗雞翼山,但當時太飽食唔晒所有口味,今日經過旺角竟然見到有間分店😋😋😋一於再叫黎試吓到底咩味最好食😛雞翼控真係百吃不厭☺️食套餐最岩幾個人share, 同埋價錢都抵d 😍今次擇左(港式避風塘蒜香),(講呢啲友情萬歲檸茶)同( 鼠尾草鹹蛋黃哥), 每件雞翼都係即叫即炸,所以都要預等10-15分鐘,而且鋪頭好好生意,真心好多人,好彩有少少坐位坐下,所以都👌🏻。☀️港式避風塘蒜香-我個人來講比較鍾意香口嘅食物,所以我最鍾意呢個,真係好似出邊啲大排檔避風塘炒小炒咁,不過要來夾雞翼真係好好食,而且每隻雞翼都好大隻,同埋好入味。☀️ 講呢啲友情萬歲檸茶-呢個都幾得意,雞翼表層有甜甜既檸檬茶味加蜜糖面,所以就算加左汁都一樣好脆口👍🏻☀️ 鼠尾草鹹蛋黃哥-應該冇乜人會唔鍾意鹹蛋黃,鹹蛋黃薯片同魚皮就食得多,原來夾雞翼先係最好食,因為鹹蛋黃醬流心夠熱,夾雞翼先出到個種淺味😋😋所以話點解雞翼山成日都咁多人排隊,因為真係好好味呀😛😛😛

雞翼控真係百吃不厭☺️
食套餐最岩幾個人share, 同埋價錢都抵d 😍

☀️港式避風塘蒜香

☀️ 講呢啲友情萬歲檸茶

☀️ 鼠尾草鹹蛋黃哥

所以話點解雞翼山成日都咁多人排隊,因為真係好好味呀😛😛😛