跟同事交接工作,而我們沒有office,餐廳當然是不二之選🥳選址荃灣西風評不錯的的Catee,餐廳以貓貓做主題,牆身掛上不少貓貓畫,店員有禮主動最令我印象深刻,最後交接順利完成yeah!我們點了兩個Set Dinner,有齊麵包、是日沙律、餐湯、主菜、飲品及甜品,好齊全😉先來的是兩款麵包,配橄欖油及黑醋。沙律是青瓜沙律菜及芝麻醬。蕃茄湯味濃帶甜,質感薄唔會太heavy。明太子蟹肉蟹子忌廉汁會意大利麵 ($188)口感creamy,有好多汁;Catee’s 香煎海鮮拼盤($278)有好多款海鮮,三大塊魚、蝦、蜆及青口,兩個主菜同同事二人share食剛剛好!甜品士多啤梨蛋糕,似乎係自家製,酸酸甜甜作為甜品不錯。餐飲我點了Green Tea Latte還有拉花。加一服務費

先來的是兩款麵包,配橄欖油及黑醋。

甜品士多啤梨蛋糕,似乎係自家製,酸酸甜甜作為甜品不錯。
餐飲我點了Green Tea Latte還有拉花。

加一服務費