2009-09-19 11 浏览
❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤老婆仔Nicole不嬲都鍾意食放題,佢話比果百靈蚊就任你飲任你食好很抵食我就覺得一般放題店都無乜招呼 la,又成日漏單,你點嘅菜又無黎無點嘅菜又無端端放咗係你張枱度,管理實在好差好亂未夠鐘就叫你埋單交枱,令你食到好唔開心 >< ~!松屋就無呢D問題la,佢地嘅管理方法好似五星級酒店咁你book咗位佢地一定會再聯絡你confirm日期、時間同人數ga上次去松屋食放題,一坐低就有人埋黎招呼你la,佢係好有耐性咁解釋點樣柯打食物,又建議你先揀飲品同剌身食住先,無幾耐又有staff埋黎介紹佢地鎮店三寶 ~XDDD 同必食推介,真係食到舔舔 ar燒羊好味,連我老婆仔平時唔肯食羊,到呢度都會食,話呢度D羊唔"騷"另有一樣食物都可以推介比大家就係牛柳粒都幾"稔"同"鬆化",口感OK食落好似係日本食的神戶牛,面頭蒜片又夠香爭d唔記得讚個甜品...紅豆雪糕是也,紅豆有粒粒好味留意到每個員工都咁體貼殷勤服務態度,真係好小食店能夠做到難怪松屋時常滿座,佢老闆管理得咁完善,真係有諗頭喇! ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤

無點嘅菜又無端端放咗係你張枱度,管理實在好差好亂
未夠鐘就叫你埋單交枱,令你食到好唔開心 >< ~!
松屋就無呢D問題la,佢地嘅管理方法好似五星級酒店咁
上次去松屋食放題,一坐低就有人埋黎招呼你la,
食落好似係日本食的神戶牛,面頭蒜片又夠香
爭d唔記得讚個甜品...紅豆雪糕是也,紅豆有粒粒好味
留意到每個員工都咁體貼殷勤服務態度,真係好小食店能夠做到
難怪松屋時常滿座,佢老闆管理得咁完善,真係有諗頭喇!
❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤❤❤ ❤❤ ❤❤

2009-09-11
庆祝纪念