2019-07-31 305 浏览
姐老了開始有要求 少左食嗰啲頹放題 重質都重量 有朋友推介呢間燒肉放題 睇相好吸引 出左糧就黎試下一坐低就會先上刺身拼盤,燒肉拼盤同海鮮拼盤刺身除左海膽,全部都可以任食海膽都新鮮無臭味,但生蠔就一般冇乜味其他刺身都正正常常帶子好軟身,encore左好多次三文魚同油甘魚都唔錯,蝦都冇乜味燒肉拼盤真係好igable 啲牛好靚呀!encore左好多次和牛肉眼 咁多隻牛佢係最軟稔同雪花最均勻 燒左幾秒就即食喇 真正靚既牛係唔怕生架 (平時据牛扒都要3成熟🙈)牛胸腹都唔錯 脂肪比例較均勻 好軟好滑 牛味好重 完全唔需要點醬黎食其他肉類都幾高質 尤其係五花腩 好鬆軟不過牛魔王都係專注食牛海鮮拼盤一定一定要encore虎蝦 我應該食左成打 好大隻肉好爽!相反蟹腳就冇乜特別 比較乾雪糕同飲品選擇都好多,有MOVENPICK同埋雪糕批任食,飲品方面有唔同既酒類,汽水同茶,仲有支裝凍水呢間餐廳都幾岩拍拖食 因為兩個人都可以坐大枱 同埋枱同枱之間唔會太迫 可以傾下計 不過都貴貴地 唔可以成日黎食🙈

一坐低就會先上刺身拼盤,燒肉拼盤同海鮮拼盤

刺身除左海膽,全部都可以任食
海膽都新鮮無臭味,但生蠔就一般冇乜味
其他刺身都正正常常
帶子好軟身,encore左好多次
三文魚同油甘魚都唔錯,蝦都冇乜味

其他肉類都幾高質 尤其係五花腩 好鬆軟
不過牛魔王都係專注食牛