2011-11-14
溫習了半天, 好想好想食sushi 喔! 好!一於黎monster啦!!!!!!冷稻庭烏冬配芝麻醬 Cold Inaniwa Udon w/Seasame :$35 這個配芝麻醬既烏冬,真係好好味! 味道非常合我心意! 肥就肥d, 食左先算!芒果花之戀壽司 Salmon & mango: $30 size就細左d,無芒果會好味d,所以花之戀會穩陣一點!三文魚刺身(4片) Salmon Sashimi : $35 都係個句, size 真係比出面細的! 刺身遜色了點!甜蝦刺身 (4件) Sweet Shrimp (Giant) Sashimi: $35 一看蝦頭, 又遜色了! (細)炸雞軟骨 Fried Chicken Gristle: $32 最後點的一個, 有驚喜,好大粒,好fresh!芝士鰻魚卷 Eel Roll w/Cheese :$35 這個叫錯了,完全無味可言! 什麼味都吃不出!海膽甜蝦軍艦 Sea Urchin & Sweet Shrimp: $30 WA!AMAZING! GOOD! GOOD ! GOOD!三文魚吞拿魚腩軍艦 Salmon & Fatty Tuna
好!一於黎monster啦!!!!!!
三文魚吞拿魚腩軍艦 Salmon & Fatty Tuna : $24 not bad!
服務係比較差,尤其是加水, 等了又等 . . .. 等等等
埋單真係好耐,稍為趕時間都唔得佢死! 我地聽到隔離台d人話, wa我張咭去左邊呀!
但食物質素搭夠!