2020-11-14
行完花墟已經就快過lunch時間,見到呢間泰國餐廳就即上啦!原來係有semi lunch buffet 同有tea set,staff好好咁介紹完之後我地都係決定食semi lunch buffect,因為太肚餓一入座Staff提醒我地lunch buffet出面d野就快要收,叫我地出去拎左先,同埋出去拎野食時記得戴返口罩出面有d炸物,青木瓜沙律,涼拌雞腳,沙律菜,生果...... 因為我地入座時間比較遲,好多野都差唔多無晒,咁就有既都拎d啦涼拌雞腳最好食主菜叫左豬頸肉金邊粉一出黎個擺盤已經好靚,而且好香,應該係岩岩炒好。金邊粉調味岩岩好,豬頸肉份量都夠,而且爽口入味,好唔錯泰式海南雞飯😑呢個就失色好多,d飯又硬又無味,d雞都係比較鞋同無味,所有味都全靠個醬每人跟杯野飲,加埋一都係每人$100樓下,除左個雞飯其他野都真係唔錯,如果有機會會再試試其他主菜。
涼拌雞腳最好食
主菜叫左