旺角新打卡cafe!! 有朋友介紹,話呢到好岩我,一出lift 已經係全新世界,我既世界都係粉紅色!呢到有帶比人開心既魔法!粉紅主題配上紫藍色既座位真係我摯愛!除左色調以外,呢到仲有閃粉公主燈,真係令人好賞心悅目!喜愛薯條既我就黎試下黑松露芝士薯條,幾個要求都達標:黑松露醬要足夠,唔會有汽油味;薯條脆而不膩,入面唔係空氣,夠薯味!之後叫左個飽肚既肉醬意粉,真係好耐無食呢樣野但想留番d錢食呢到最出名既甜品就叫左,都無令我失望!佢大量既香草將意粉層次提升!脆炸魷魚🦑係過下口癮之選,一方面有宵夜大拍擋既鍋氣質素,另一方面呢係佢既魷魚啖啖肉,一d都唔係出面既油炸炸粉,如果喜歡真材實料絕對建議叫!(因為本人我食慣炸粉🤣)之後重點推介佢哋個甜品,分別叫左宇治抹茶紅豆梳乎厘同埋肥仔雙重朱古力窩夫,兩個都份量十足同埋超級高質!梳乎厘唔係重蛋白果種,而係較輕身同易入口果種,無好鹼既味道以為好實,而係軟心入口即融!佢既周邊絕對係值呢個價,有chewy 抹茶麻薯、十勝紅豆同抹茶啫喱,信我,以上呢幾樣野都有好難食既版本,但係呢到全部都高質濃味!朱古力窩夫就好有心思地落左幾樣版本既朱古力,有碎有醬,有苦有甜,非

之後重點推介佢哋個甜品,分別叫左宇治抹茶紅豆梳乎厘同埋肥仔雙重朱古力窩夫,兩個都份量十足同埋超級高質!梳乎厘唔係重蛋白果種,而係較輕身同易入口果種,無好鹼既味道以為好實,而係軟心入口即融!佢既周邊絕對係值呢個價,有chewy 抹茶麻薯、十勝紅豆同抹茶啫喱,信我,以上呢幾樣野都有好難食既版本,但係呢到全部都高質濃味!朱古力窩夫就好有心思地落左幾樣版本既朱古力,有碎有醬,有苦有甜,非常多層次!重推甜品