2017-10-30 169 浏览
見到facebook呢排做廣告登出黎介紹呢間minibar好似都幾靚幾吸引於是放工約埋個friend一齊黎 飲番兩杯食下野傾下偈 show細數下呢排啲 辛酸史 黎門口一入到黎 侍應就會問有冇book枱呀 ,因為我哋係walk-in嘅時間仲係比較早段,所以佢畀咗 人哋張枱我哋坐住先。不過 所以下次如果有機會再黎一定要事先book枱講明要8點前交枱。佢個cocktail menu都幾特別 點咗款 鴨仔嘅cocktail, 呢個設計真係幾有特色一隻鴨仔喺個浴缸度爭住啲泡泡 用黎相機食先都真係 用黎呃like都幾唔錯。另外朋友點咗杯tiffany blue 設計真係幾時落足心思,成杯cocktail, 當堂華麗哂。其實兩杯cocktail飲落 感覺 就冇乜特別不過叫 畀百幾蚊 影下相咁囉 。每人最低消費一杯飲品就可以以 28蚊嘅價錢 點 一 個蟹子海膽生蠔食, 於是我哋拿拿林點左一打,一人起碼可以食番半打過足 口癮 先啦。賣相同價錢 都算滿分啦畀佢, 不過我就覺得佢個生蠔 唔多夠 juicy, 而且啲海膽 好似都唔係太過好新鮮, 不過見彼得28蚊一隻就唯有將貨就價啦。另外再點左佢個蜜糖雞翼,

另外再點左佢個蜜糖雞翼, 呢個真係冇乜特別雞翼非常細隻而且蜜糖味都唔係好足,非常普通。
2017-10-27