2022-08-04 468 浏览
岩岩開張個時,真係每日黎都見到長長人龍,根本上都要等30分鐘以上,如果要坐大檯更可能要等耐d,雖然如此,但日日都仲係好多人等,到底佢既吸引力係邊🤔今日就搵埋男朋友去試下先今日平日同埋我地早d去,所以好好彩15分鐘就有位,菜單很簡單,只有一張紙,一眼睇哂有咩主食同飲品,可以加錢要最沙律同例湯,而薯條就係免費且無限量供應,不過唔知牛肉份量多唔多🧐落完單,店員好快就送上每人一份薯條,幼身唔會好咸,仲有我地額外叫既Dirty lemon tea,都幾好飲,唔會過甜,其後平鐵牛扒都登場,有厚度,食左一件真係唔錯,唔會覺得好膩好油,處理方法好好,我最怕牛扒過熟,但我地叫五成黎到真係五成熟,做到我地要求👍🏻