2021-05-26 172 浏览
有日临时约左friend系铜锣湾食饭,上网睇下有咩好食就突然见到依间sake bar平日星期一至四做紧food menu八折,同环境好似几好,就决定上黎试下。上到黎环境又真系唔错,一入门口就有staff亲切咁招呼我地同讲解流程依间舖就自己系电话落单嘅,咁㩒完落单就同friend去左睇有咩酒饮(听staff介绍原来日日都会换几款酒同楼下16楼有间retail可以直接买酒添)。我个人就好甜,staff都推介左「作」嘅系列比我。另外仲有好多果酒,我爱上左toromelt系列,尤其系桃个款!我朋友就去左试佢地嘅新menu和牛同海胆,我就去左食明太子,已经成年冇得去日本嘅我,竟然食到以前去福冈食明太子时嘅风味,好感动下次会再黎

下次会再黎
2021-05-20