餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

2022-02-19 227 浏览
好似好打卡able 嘅黑松露炒蛋bagel,可能本身无咩好高expectation 所以ok炒蛋比较水,都可以算滑嘅,蛋味唔重,truffle 味都一样唔系好重🙈more like gimmicky?蛋下面有几块生菜同蕃茄Bagel 烘得好脆,唔系行chewy 路线另外叫左杯cappuccino,我咁唔饮咖啡嘅人都觉得佢几稀🤣易入口lol?但真心想饮咖啡嘅都几大机会失望Overall: a pretty chill cafe,但只系average
黑松露炒蛋bagel

蛋下面有几块生菜同蕃茄
Bagel 烘得好脆,唔系行chewy 路线

Cappucino
但真心想饮咖啡嘅都几大机会失望