東薈城呢間Man Mano真係唔可以唔黎,呢度好高質,有環境有service,出色!我地先叫前菜Meatballs🧆係牛肉丸黎,烤得好香,啲牛肉肉質好好,煙煙韌韌,又重牛味,肉醬又夠辣,加埋番茄羅勒呢啲香料,好好食😋( ^ω^ )之後就叫主菜Caserecce🍝呢個既意粉係煙斗粉,長長地,好得意,啲汁吸晒係意粉入面,成個鯷魚番茄醬同酸豆都係酸酸甜甜,加上烤大蒜番茜牛至,香口惹味,好稠好正😚(。・ω・。)我地食埋另一主菜Risotto🫕🍚燉飯好腍身,軟綿入味,紅花茴香呢啲香料令燉飯更鮮味,主角既西班牙紅蝦就大大隻,鮮甜爽彈,好正🤩(>^ω^<)最後叫多兩杯飲品,Italia Green同埋Aperol Spritz🍹Italia Green係綠茶,檸檬,抹茶,青瓜及薄荷,好fresh好清新,另外Aperol Spritz係意大利氣泡酒,有阿佩羅利口酒同埋Cap蘇打水,酒味幾濃,甜甜地好易入口😙┏ (^ω^)=