2011-05-05 11 浏览
媽媽節提早黎呢到慶祝。好彩一早訂位咋, 7點幾已經要等位啦。呢到d waiter 全部係d 尼泊爾人, 只識聽少少中文, 所以全部要以英文對答。我地8個人叫左1) four seasons pizza: 店舖推介, 真係好味, 多料, 脆餅底, 最鍾意餅面上既沙律醬。2) 招牌pizza: 對比起four seasons pizza真係差d 啦, 味道普遍, 好似pizza hut 既至尊。3) Ribs: 都係招牌菜之一, d肉夠淋, 我至愛配菜上的薯角。4) 咖哩雞配蒜容薄餅: 他們絕對係prefect match, 蒜容薄餅最後要encore都一客先可以食埋碗咖哩。5) 硯肉意粉: 好淡, 無咩味, 但硯肉超多。6) 意大利飯: 超膩, 一人食一兩啖已經足夠, d 飯太淋, 我唔太好。7) 忌廉煙肉意粉: 因為用忌廉煮的, 又係超膩, 但d 意粉好味哦!呢到環境氣氛都好好, waiter 又nice, 仲要唔洗加一, 總共都係食左八百幾蚊, ok啦。
媽媽節提早黎呢到慶祝。
好彩一早訂位咋, 7點幾已經要等位啦。
我地8個人叫左
5) 硯肉意粉: 好淡, 無咩味, 但硯肉超多。
2011-05-02