香煎橙鲷鱼柳配灯笼椒坚果酱鱼肉口感系新鲜,外皮煎得香脆,里面嘅水份冇流失,入口感觉鲜嫩。而且份量都几够,两个人返嚟食就啱啱好。灯笼椒坚果酱有啲似日本嘅明太子酱,但味道就更加清新,冇咁咸。香煎法国鹅肝虽然就咁香煎,冇经过焦糖处理,鹅肝系会比较干身一啲,但系都唔会削减佢大件抵食嘅,大细有我半只手掌大!外脆内软香煎万煮牛腹肉搬牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青酱南瓜蓉作为汁🎃拌着牛肉一齐食,出奇地味道几夹。牛肉肉质几靓,里面系tender pink ~ 咬落去唔痴牙、虽然脂肪比例唔高,但系肉味重。厨师调味唔咸,系清新嘅蛋白质料理!Tiramisu pancake 🥞 等咗30分钟先有得食,下次再order嘅时候真系要计返时间同餐厅讲。但系入口系感觉好值得!空气咁足够,真系好似疏乎厘一样。tiramisu sauce 有足够嘅咖啡味,唔系净系得个甜字。有机云呢拿茶云呢拿味突出,再冲第二次感觉依然,几清新士多啤梨牛油果奶昔红色沟绿色依然系红色,不过牛油果嘅味道依然深藏喺底蕴之中,不过系我女朋友讲嘅。我自己就饮到少少啦。但系成杯嘢饮都唔系好甜,感觉清新,饮完都唔会涸,系会想饮完再饮下一啖。
香煎橙鲷鱼柳配灯笼椒坚果酱

香煎法国鹅肝

香煎万煮牛腹肉搬牛油蒜香珊瑚蚌配阿根廷青酱

Tiramisu pancake 🥞

有机云呢拿茶
云呢拿味突出,再冲第二次感觉依然,几清新

士多啤梨牛油果奶昔
2021-11-28
等候时间
20 分钟 (堂食)
庆祝纪念
纪念日