2022-05-16
上星期老公放假來搵我食lunch,就食餐好來個燒肉放題😎.🌟澳洲M5和牛120分鐘放題 $358/1位難得來食緊係要揀最正正!台式燒肉真係好耐未食過!好多菜式都滿特別!主要用QRcode下單,仲有自助區可以拎飯和菜和飲品.😍推介必點:1️⃣豬大腸:燒大腸真係好少見!仲要咁好食脆脆的點上酸甜汁一流👍🏻2️⃣澳洲m5和牛:可以任點超正正!濃厚牛味口感軟熟已經忘記食左幾多😂3️⃣櫻花蝦滷水汁飯:任食jo真係好少食飯,但呢個一定要試下!係自助區自己裝,jo仲加左好多蔥同紫菜!枱枱都大讚好食滿驚喜,結果我食左兩碗真的超級飽🙈4️⃣ 安平炸蚵卷:炸得好無諗過食燒肉都有正正炸物食!5️⃣ 金沙翠肉苦瓜:第一次食好有驚喜,鹹蛋黃味道加上苦瓜原來咁夾!6️⃣豬肉乾:真係第一次燒熱辣辣原來咁好食!不過要小心啲燒好容易燒焦🙈7️⃣鵪鶉蛋:蛋白脆脆好得意!8️⃣ 嚴選牛舌芯:好好食的牛舌!每位送兩件,可惜要加錢🙈但真係好正😋9️⃣ 草莓戀人:食燒肉有台飲太正!士多啤梨口味仲有爆爆珠,只要like and follow ig就可以有一杯!🔟 桂花烏龍:香濃的桂花香,好解油膩啱晒燒肉食👍🏻.放題都可以好高質!坐位闊落座得舒服上菜又快服務也相當不錯,
🌟澳洲M5和牛120分鐘放題 $358/1位
😍推介必點:
4️⃣ 安平炸蚵卷:炸得好無諗過食燒肉都有正正炸物食!
7️⃣鵪鶉蛋:蛋白脆脆好得意!
🔟 桂花烏龍:香濃的桂花香,好解油膩啱晒燒肉食👍🏻
放題都可以好高質!坐位闊落座得舒服上菜又快服務也相當不錯,仲有好多醬汁枱面會介紹每一款,jo最喜歡用生菜包住肉加蒜和洋蔥再點燒汁和黃金醬味道好fresh,最後仲會每人送一份甜品jo點了安平珍珠芋圓意外地好好食😍大滿足十級飽真心滿推介👍🏻