2013-06-10 809 浏览
去過一次Sevva high tea,我諗同所有黎過嘅人一樣都覺得呢度個view好正,所以食過之後覺得點都要黎食一次晚餐enjoy下個night view。"蟻"左男朋友好耐佢鍾於肯同我黎食一次,因為係男朋友發板嘅關係,我唔係好exactly記得d菜名 ~_~..前菜: 鴨胸沙律, 夠哂fresh (8/10)前菜2: Lobster roll (9/10)主菜: 嗌左一份推介嘅羊架 + 一個Risotto <<<我覺得兩個都普通 (7/10)重點黎喇,我最愛嘅食甜品!今次食評重點推介!呢款唔記得左個名的芒果tart~我覺得個重點起佢面果層糖造嘅網度,溝埋1 d都唔酸嘅芒果、custard同埋個餅底,口感真係好豐富,而家1 d都唔 "漏", 我差不多食哂成個咁濟 haha~~~反而男朋友叫的crunch cake就普普通通。BTW, d人成日話服務差我黎過兩次都覺得唔錯啵。

前菜: 鴨胸沙律, 夠哂fresh (8/10)
前菜2: Lobster roll (9/10)

反而男朋友叫的crunch cake就普普通通。
BTW, d人成日話服務差我黎過兩次都覺得唔錯啵。
2013-06-06
庆祝纪念