每次team lunch上司都會揀呢間餐廳😂 話佢價錢合理 近公司又好味老老實實 次次見到個invite又係佢都唔知俾咩反應好😂 但其實kokomi真係ok嘅試過鐵板燒同魚生飯嗰啲 但最鍾意都係kokomi便當 有時令嘅魚生同餸唔好睇佢好似得一小撮飯 其實係夠飽嘅 有sashimi豆腐卷蛋卷鰻魚雞同飯 飯又有蟹子芒果同青瓜 又送麵豉湯 200幾蚊一個set其實好值😋 (尤其是係公司俾嘅時侯) 樣樣都好味 但我最impressed嘅其實係佢個醋飯好好味😳 唔會太酸又粒粒分明 撈埋啲配料好開胃🙊 最近成日食壽司食到伏...爛飯熱飯乜都有 中得伏多連食到好味嘅壽司飯都覺得係微小嘅幸福啊😂另外又加咗$58叫咗一客叫櫻花餅之類嘅甜品 其實係貪得意 根本唔知咩嚟👻叫嘅時侯係以為係凍 睇個樣都以為係 點知一扚嘅時候 竟然有熱氣走出嚟😂 原來係好似芒果糯米飯咁嘅口感 唔會太甜加埋啲花奶食啱啱好 不過老實講就無乜食到櫻花味😹oh 另外今次無嗌 但係之前試過嘅有燒三文魚腩 都好好味! 個皮好脆 但入面好juicy 仲有少少肥油嘅香味 都推介😛

午餐