2021-10-20 131 浏览
Lunch time 打邊爐之選誤打誤撞發現lunch 打邊爐有二人套餐,5折完都係$289,平時一個鍋湯底都起碼$150,仲要都幾足料,鍋入面大量鴨血同豆腐,台式麻辣好多香料係個鍋入面,愈煲愈辣😂肉揀左梅花豬肉,厚切得黎又幾有肉味唔韌:丸餃拼盤又有我最愛既蛋餃(出面唔多餐廳有),貢丸勿演同魚皮餃;仲有雜菜盤再加埋米線(可以叫飯但好似同火鍋格格不入)最後我地仲加左個霜降牛😂 好滿足—————————————————老鍋台式火鍋 (京都廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓—————————————————⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#hkfoodie #hkfood #hkfoodporn #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoodies #yum #hkfoodstagram #foodie #foodporn #foodphotography #foodgasm #lunch #dinner #foodstagram #picoftheday #hkig #hkiger #食好西 #相機食先 #銅鑼灣美食 #火鍋 #打邊爐___#eathkgirl
Lunch time 打邊爐之選

最後我地仲加左個霜降牛😂 好滿足

—————————————————

老鍋台式火鍋 (京都廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓

—————————————————