餓底外食時,對餐廳一向好寬容,不過今次決定要比個劣評,sorry!首先,openrice寫開門時間是0700,諗住1130去食lunch,點知去到門口卻寫住"今日1200營業",what? 隨便改遲咁多開門!Ok,咁同朋友等到12點開門啦,問店員點解今日會咁遲開,佢一副我唔係老細唔關我事呀既咀臉,完全無唔好意思🙄第一次嚟,叫個lunch set試下啦,有牛/雞/豬/素意粉選擇,叫了個豬pesto貝殼粉,$68,價錢可以接受,加$10有咖啡。所有服務都是自助,要先點餐,取餐具,野食也要自己拎,感覺有點似快餐店,仲要飲品同意粉分兩轉取,幾麻煩,而且取了飲品後等了頗耐先有意粉。好,講下食品。咖啡,太酸,就算是latte都太酸,麻麻地。豬肉原來是豬頸肉,食落幾大陣雪味,出晒事,pesto又稀laulau,無咩蒜或basil味,完全救唔到難食既豬頸肉,仲有果兩塊菜好寒酸,不如唔好比🙄,唯一可取之處係意粉尚算彈牙。朋友叫了同一樣野,覺得太淡想問staff拎salt & peper,一個又話無另一個又話有,結果都係無!連呢啲基本野都無!唔係瓜?!坐坐下,空間仲要充滿油煙味(open kitchen

坐坐下,空間仲要充滿油煙味(open kitchen 既關係),而且音樂越播越大聲,好趕客,空間幾大座位幾舒適都無用!

本來幾期待來食,不過好失望,本餓底自己煮都好食過佢!