2020-02-01 199 浏览
Lunch 去左食性比價高既OM Tapas !呢間餐廳主打食西班牙菜! 平時晚市要平均$300/head! Lunch $140/head 就得喇!😍呢間鋪係尖沙咀棉登徑,每次經過呢度都有一種繁囂鬧市中帶點寧靜嘅感覺,係呢度食野真係可以「慢」落黎,唔使趕頭趕命。Lunch 包 :小食+主菜+飲品 叫左4個lunch set 同朋友share! 特別推介2款小食!1.酥炸豬耳! 不得了 好有創意☺️豬而家都成條魷魚酥咁! 拎上手仲熱辣辣食落口就卜卜脆👍🏻2.炸芝士配士多啤梨醬 好耐未試過外脆內軟嘅芝士,仲要係會識拉絲嘅芝士! 點埋士多啤梨醬成個感覺好清新! 而主菜當然要試下呢度嘅主打「西班牙海鮮焗飯」呢個飯佢就話係二人份量!但係其實四個人食都冇問題😀因為真係好足料好大份! 海鮮有成隻手掌咁大嘅蝦、勁多魷魚、同埋鮮甜又乾淨嘅蜆、仲有青口😄個飯就用咗濃湯燴所以入晒味!係我食過西班牙海鮮飯最有誠意嘅一間餐廳👍🏻另外我哋仲叫咗忌廉野菌risotto同埋大蝦炒意粉同樣好食! 想搵間靜靜地嘅西餐廳,可以試下呢間😊翻食指數:4.5/5

Lunch 包 :小食+主菜+飲品

叫左4個lunch set 同朋友share!

特別推介2款小食!
1.酥炸豬耳! 不得了 好有創意☺️
豬而家都成條魷魚酥咁! 拎上手仲熱辣辣食落口就卜卜脆👍🏻
2.炸芝士配士多啤梨醬

想搵間靜靜地嘅西餐廳,可以試下呢間😊

翻食指數:4.5/5