2019-05-12
餐前湯All day breakfast lunch set $88.係呀 我第2次黎食😛.哩個all day真係抵食 冇收加一 又有餐湯 即係忌廉粟米湯 又有野飲 特飲都係加$28.有炒蛋 炒得幾嫩香腸 幾大條麵包 食到有烘過既薯餅 入口仲係脆烤蕃茄 大量既菇 茄汁焗豆 仲有火腿添😛份量對於我黎講係食唔晒 不過對於男仔黎講就可能少左d😹 我最中意係個桃醬🤣抹茶心太軟 $56.Lunch食就最抵 冇收加一😊係哩間咁少女心既餐廳食就一定要叫個甜品 所以就揀左個上次冇食過既心太軟🥰.價錢都接受到 有球好好食既豆腐雪糕😍😍😍好特別 我仲以為係云呢拿黎🤣驚喜呀仲有抹茶心太軟整得幾好食 抹茶醬味好香濃 又唔會覺得太甜 心太軟焗得岩岩好 咬落少少脆😊😊可以試下呢抹茶拿鐵.Lunchset加$28 可以換杯咁靚既latte 個人覺得幾抵😊😊😊
餐前湯
係呀 我第2次黎食😛