2023-02-08 292 浏览
呢間餐廳開咗一段時間,都未來食過。lunch過來試一下呢間嘢,啲嘢食不知所謂!絕對唔會有下次!一開始叫咗凍檸茶,檸檬係壞嘅,擺明放咗好耐,檸檬肉唔新鮮,無檸檬味。老闆唔該正視下,檸檬茶檸檬🍋係整個靈魂所在!新鮮係好重要㗎!唔知老闆及員工自己有無飲過自己餐廳嘅檸檬茶檸檬水?有咩感受!回鍋肉裏面嘅豆腐有酸縮味,又係壞嘅。唔知係咪用前一日剩嘅食材。炒乾鍋嘅蝦又係唔新鮮,蝦有2隻,其中一隻蝦肉係”梅”嘅,蝦應該係烚熟擺落去炒,裏面完全無味道。追加豬大腸,豬大腸硬倔倔,唔夠淋。所有食物得表面嘅伴醬味道。啲嘢食裏面係無味道嘅。晚餐未試過食,所以呢間餐廳嘅烤魚小龍蝦未試過!好唔好食就唔知喇!食過lunch就覺得太差,絕無下次!晚餐就唔敢嘗試喇!
呢間餐廳開咗一段時間,都未來食過。

炒乾鍋