2022-07-28 37 浏览
元朗新開飲品店十八茶 佢地用左獅子山 同英雄本色 做loco 整體設計有本土風格 杯上面都會有啲勵志嘅字句.今日試咗幾杯 出品都唔錯呢間我最鍾意係佢哋嘅芝士水果沙冰⭐️芝士芒芒沙冰$43⭐️芝士莓莓鮮奶沙冰$43🥰芝士奶蓋 鹹甜適中 口感幾滑 而且重芝士味👍🏻而且底下都飲到粒粒芒果肉 同草莓籽最重要係夏天飲沙冰真係超級消暑前排飲咗杯冇味嘅沙冰真係搞唔掂.⭐️18招牌新鮮水果茶$42入面有幾款水果 蘋果 橙 檸檬 百香果個人鐘意用飲筒吉爆d水果 咁樣會好飲啲如果水果再多d就好啦 呢杯好消暑解渴.⭐️番石榴莓莓四季春$39全日最清新係呢一杯 果味最重每啖都飲到番石榴肉 少少草莓甜.⭐️草莓鮮奶拿鐵$36比較似士多啤梨奶昔 ⭐️茉香綠茶$25 加珍珠$5呢杯茶底好香 偏濃 所以可能會有少少苦個人覺得唔錯 但未必個個鐘意珍珠軟熟好咬.整體定價偏高 但第2杯有8折 抵飲好多.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_元朗.#十八茶 (元朗)地址:元朗又新街38號恆富大廈地下14A號舖.⭐️評分:味道:3.5/5環境:-/5服務:-/5抵食:3/5.‼️想睇更多資訊‼️ig/mewe
今日試咗幾杯 出品都唔錯

珍珠軟熟好咬
整體定價偏高 但第2杯有8折 抵飲好多
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_元朗
#十八茶 (元朗)
地址:元朗又新街38號恆富大廈地下14A號舖
抵食:3/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #元朗美食 #芝士奶蓋 #沙冰