2023-01-10
Lockeroom Dining | 足球為主題既餐廳餐廳掛滿左好多波衫 有d波衫仲有簽名 老闆真係好鐘意足球裝修都係以足球為主題 鄧係以紅色為主碟都係足球場同埋足球 幾搞鬼好多都帶曬一家大細黎餐廳食即使足球為主題 但係西餐食物質素都係高🔶套餐有沙律+餐湯+餐包沙律: 沙律菜 + 意大利黑醋 黑醋酸酸地有新清感覺餐湯: 餐湯每日唔同 今日係南瓜甘荀湯 湯味濃郁 而且食材食鮮餐包: 蒜蓉多士 蒜蓉味濃郁 熱辣辣上黎 配埋湯一齊飲🔶燒穀飼牛肋排配蜜糖燒汁牛肋排有三大塊 牛肋排牛肉味道濃 牛味味好正筋膜位就比較痴骨 食起上黎會比較花功夫黑松露薯角 份量都好多舊 炸到卜卜脆 香濃薯味🔶燒肉眼牛扒蒜香意大利扁麵肉眼牛扒大約係8成熟 唔會煮到過熟 仲有微微既血紅色仲配有一個番茄 燒得好好味 微乾 濃縮左番茄味道意大利扁麵煮得岩岩好 有少少咬口 唔會過煮配埋個蒜香汁 成個麵都好夾🔶即製梳乎厘班戟 (跟餐加有7折優惠)梳乎厘真係即叫即做 見到店員係廚房用工具即場整 由麵粉開始廚房都見到有整甜品既機 感覺好專業上碟真係熱辣辣 鬆化軟綿綿 蛋味好香 入口即化仲有兩大舊 幾抵食🔶熱奶茶 熱檸茶 🥤☕️個杯係花
餐廳掛滿左好多波衫 有d波衫仲有簽名 老闆真係好鐘意足球
肉眼牛扒大約係8成熟 唔會煮到過熟 仲有微微既血紅色
仲配有一個番茄 燒得好好味 微乾 濃縮左番茄味道
意大利扁麵煮得岩岩好 有少少咬口 唔會過煮
配埋個蒜香汁 成個麵都好夾
🔶即製梳乎厘班戟 (跟餐加有7折優惠)
梳乎厘真係即叫即做 見到店員係廚房用工具即場整 由麵粉開始
即製梳乎厘班戟都好得 鬆化而軟綿綿
推介指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 旺角彌敦道558-560號譽發廣場8樓
付款方式
Visa Master AlipayHK 支付寶 現金 AE Apple Pay Google Pay 微信支付 OpenRice Pay