2016-08-18 163 浏览
同好友吃饭庆祝生日,果真三个女人一个虚! 除了谈天说地,食物和环境都好重要架!星期五晚好多餐厅都有限食时间,呢间就无,可以尽情地倾计。餐厅在山林道尽头的角落,地方不大,枱和抬之间好密,有少少迫挟感。live band 其实也不算是band, 只有一个人(我见到好似系)在自弹自唱英文歌。由于地方细,所以都几嘈,讲野要大声D,如想同朋友倾心事的可能不太适合。吧枱有颇多酒类选择,但我们不喝酒,斋食。先来一个蟹肉大虾沙律, 又几好味㖞😋😋卖相都唔错,可惜唔记得影相。带子南瓜意大利饭-好浓郁和好rich 的南瓜,带子涨卜卜,但系D饭硬左D炸烟肉芝士薯蓉丸热辣辣,好味!黑毛猪柳造型有心思,猪肉好味,side dish 都正,但份量少德国香肠拼盆有5条,跟泰式鸡酱和黑椒酱。我对于香肠兴趣一般,其中一条好辣,朋友唔食得辣,所以我食晒🙄呀,侍应姐姐态度很好,仲成日笑添👍总括来说,食物不错,如地方可坐得舒适D会更好。

吧枱有颇多酒类选择,但我们不喝酒,斋食。

先来一个蟹肉大虾沙律, 又几好味㖞😋😋
卖相都唔错,可惜唔记得影相。

带子南瓜意大利饭-
好浓郁和好rich 的南瓜,带子涨卜卜,但系D饭硬左D
炸烟肉芝士薯蓉丸
热辣辣,好味!
黑毛猪柳
造型有心思,猪肉好味,side dish 都正,但份量少
德国香肠拼盆

呀,侍应姐姐态度很好,仲成日笑添👍

总括来说,食物不错,如地方可坐得舒适D会更好。