2018-11-27
赫德道呢條巷仔相信都係唔少人飲酒睇波嘅好去處,呢間餐廳平時見佢都幾多人飲酒傾計,上到二樓原來仲有Live Band,好好氣氛!而且歌手們仲好年輕,唱好多廣東歌,絕對唔覺得老土,聽住歌食飯都開心啲!我地先食左凱薩沙律開開胃,芝士碎好多,好好味炸松露油薯條,原本以為有啲黑松露喺面/點黑松露醬,原來係用松露油炸,可能就係因為咁啲薯條好香脆,條條都好有肉地,仲大大碟!脆香雞翼好脆,再配埋泰式辣汁夠哂match 澳州M5和牛好大份!4個人食每人都食到幾舊有多,而且肉質鮮嫩,牛味濃郁德國䶢豬手,同牛一樣都係咁大份!外層嘅皮烤得香脆,切開入面嘅肉就好軟熟,一絲絲咁黑松露鱸魚手工貝殼粉,睇個樣以為平平無奇,但原來芝士+黑松露好重,正🤤手工貝殻粉亦好彈牙食到咁飽都仲想食番個甜品,然後就叫左個拼盤,有5款甜品 咁就可以每樣都試少少☺️拼盤有心太軟、Tiramisu 、酥皮香蕉卷、雪糕同最特別嘅熱情果燉蛋,冇諗過燉蛋都可以係酸酸甜甜嘅味,感覺好Fresh!
我地先食左凱薩沙律開開胃,芝士碎好多,好好味
脆香雞翼好脆,再配埋泰式辣汁夠哂match