2020-05-18
灣仔人氣cafe, 成日都大排長龍, 今日約左朋友仔late lunch, 大概3點鐘到, 餐廳都幾full但都立即有位餐廳吾大坐得都幾迫, 每張枱上面都有一大支水, 由灣仔地鐵站行到餐廳真係好需要補充水份我叫左個Avocado On Toasts, 佢幾特別係用肉桂bagel做底, 上面除左牛油果仲有Kale, 我轉左全熟烚蛋, 最精髓係個醬, 係用乳酪加紅菜頭做, 酸酸地好開胃, 好輕易就KO成份bagel 朋友仔就叫左個Yogurt Parfait on side加左兩塊厚切豬腩肉, yogurt份量吾大, 有granola、蜜糖仲有少少果仁, yogurt吾算太甜係杰身Greek yogurt質地, 混合granola同果仁都ok飽肚; 厚切豬腩肉就肚瘦適中, 甜甜地都吾會太肥膩總括而言, 如果要排隊就吾會食, 平日吾使等位都可以一試
總括而言, 如果要排隊就吾會食, 平日吾使等位都可以一試