2020-07-31 591 浏览
其实自己一直好少食喇沙因为惊好多喇沙都系好辣嘅不过咁啱今次朋友想食所以就去左试呢间Mee...lemongrass—————————我就嗌咗无骨海南鸡喇沙我觉得呢个喇沙其实几好味,因为佢唔算太辣,而且𠮶汤底味道好吸引,搞到我几乎饮晒成碗汤😂😂而海南鸡系分碟另上嘅,不过我就觉得有少少冻,所以我要摆啲海南鸡去汤入面先会比较热少少,不过话虽如此,啲鸡肉都真系好滑嫩,一啲都唔鞋烚烚无口感🙂🙂而我呢个喇沙都有大虾嘅,质素都算唔差几fresh而我朋友就MEE...喇沙,咁呢种算系for钟意食海鲜嘅人,因为佢有大虾、蚬肉,同埋蟹柳、鱼旦、豆卜、鸡蛋&鱿鱼😉😉我就觉得呢个同我食𠮶个不相伯仲啦,就视乎你想食鸡肉or海鲜😅😅 不过相对上我就觉得无骨海南鸡喇沙性价比高啲,因为无骨海南鸡喇沙都有豆卜同鸡蛋,所以如果你又想食海南鸡又想食喇沙嘅话,就不妨试下呢间啦😋😋质素都几好
其实自己一直好少食喇沙
因为惊好多喇沙都系好辣嘅