2017-03-07
好友為我慶祝生日,特意選這餐廳,環境靜靜地座位舒適,不過食物份量較輕食適合女孩子。前菜點了Salmon Salad($128)醬汁味道清新,煙三文魚份量足夠4人分享,略嫌蔬菜不夠甜,帶子切得細粒失去原有口感。La Moussaillon($152)大大力推介!呢個好好食,超愛個汁 sauce夠creamy而且有濃濃蟹味,夾雜絲絲蟹肉,好正😍芒果夠甜,反而隻蝦無乜特別😅(好食過下面另一個招牌,帶子La Marin)La marin ($152)呢個係店內招牌,但期望太高,有點失望。尤其佢完全被La Moussaillon比下去!!雖然帶子新鮮僅僅熟,但調味淡左啲,可能我喜歡濃味,我覺得比較失色。🤔Lobster Pasta ($150)呢個我覺得不抵食,龍蝦肉很少又細件,似雪藏貨,無乜味又無彈牙口感,個pasta唔索汁,整碟也不夠味。失望😞
La Moussaillon
La Marin