2015-11-21 1445 浏览
大角咀[奧海城3期]★Kinson burger & bar成日聽啤酒肚話佢打完波去食burger,搞到我成日心旭旭想食,今次咁o岩黎到奧海城係機會喇人生路不熟都行左1小陣先係馬路隔離搵到依間地鋪,原來成行都係唔同既餐廳!Kinson全部都係outdoor位,對住/背住馬路坐但又好彩車量唔太多,唔會搞到好嘈/好多污氣,仲反而因為咁開揚而感覺上free d裝修無嘜特別,只係個藍色光襯拖托住既招牌比較搶眼~搵食時間。。。有人已經一早黎到仲要唔等我已經嘆緊薯條!- 黑椒薯條($26):嘩~睇佢個樣咁金黃色就炸得靚又脆卜卜啦好正呀d薯條真係,黑椒味唔會太濃,拎上手又一d都唔覺得油林林-魚柳堡($58):yahoo~份量夠晒吸引,真係要2隻手先拎得實見佢叫魚柳以為係m記成塊果d,原來係夾住左4條啖啖肉魚柳條!!除左魚柳仲有蕃茄生菜&少量沙律醬。大大啖咬落去,正!(只係勁易食到天一半地一半姐。。。哈哈)另外burger旁邊既粗薯條都好吸引!外層唔太脆不過勝在夠香薯仔味p.s. 美中不足就係軟熟但烘得唔夠熱既包包,啤酒肚話之前食果d烘得脆d嫁- Hoegaarden(1大1細$...reasonab

裝修無嘜特別,只係個藍色光襯拖托住既招牌比較搶眼~

搵食時間。。。有人已經一早黎到仲要唔等我已經嘆緊薯條

- 黑椒薯條($26):
黑椒薯條
嘩~睇佢個樣咁金黃色就炸得靚又脆卜卜啦

-魚柳堡($58):
魚柳堡
yahoo~份量夠晒吸引,真係要2隻手先拎得實

- Hoegaarden(1大1細$...reasonable price不過唔記得exactly過左幾錢添
Hoegaarden
食薯條burger,又點可以唔飲番杯Hoegaarden happy下
?!哈哈~"鬼佬涼茶"真係正呀,送肥仔野食一流~~啤酒肚最後都係忍唔住要追加多1杯細既。

-蟹餅($28):
蟹餅
中伏!唔係蟹餅黎嫁咩?點解睇落食落都似係食緊龍蝦丸多d。。。

埋單大約$2xx/2ppl。
d burger真係大件好味夾抵食呀~薯條都係重點項目呀下

啤酒肚話佢見朋友食肉既漢堡好香好juicy咁,下次我都要試下先對得住自己~嘿嘿
2015-11-14
黑椒薯條