2019-08-29 177 浏览
你冇眼花,我冇影錯,真係KFC嘅「全桶」,不過裡面裝嘅唔係炸雞,而係一反「全桶」嘅香辣雞絲果仁月餅同黃金流心奶皇月餅! 估你唔到wor「全桶」月餅($278)有兩款可以揀,一款係傳統雙月 (雞絲3個+流心奶皇3個),令一款係黃金心奶黃月餅 (一共6個)香辣雞絲果仁月餅一聽見雞絲月餅,真係幻想唔到係咩味🤨但係食落感覺似五仁月餅,香口果仁加上少少辣味,好惹味!黃金流心奶皇月餅内餡用左金沙鹹蛋,簡直係邪惡到爆😋包裝嘅「全桶」仲識發光,做埋燈籠都卓卓有如!呢個咁反「全桶」嘅Concept,原來仲有成個系列😱係銅鑼灣嘅KFC Concept Store,除咗有正常菜式賣之外,仲有即叫即燒嘅烤春雞、Chizza 薄餅雞、醬烤脆雞翼拼盤..... 地下仲有「Sweet Box」雪糕站🤪仲有好多打卡位,勁癲law!🤣
估你唔到wor

「全桶」月餅($278)

香辣雞絲果仁月餅

黃金流心奶皇月餅
内餡用左金沙鹹蛋,簡直係邪惡到爆😋
包裝嘅「全桶」仲識發光,做埋燈籠都卓卓有如!

呢個咁反「全桶」嘅Concept,原來仲有成個系列😱