#K11 的超飽肚爆餡三文治🥪呢個#三文治 🥪睇落係咪好似漢堡咁吸引呢~我食既時候都食唔哂⋯仲要打包返屋企做早餐添🤣我叫左兩款Lunch Set,同朋友一人一個set!想知就睇埋落去啦!👇🏼👇🏼第一份係「歐陸監獄鐵板三文治🥪」👉🏼 單點$54,套餐$93佢中間係夾住玫瑰芝士燴通心粉、普羅旺斯燉肉丸、脆薯餅、水晶生菜、燶邊流心蛋同熔岩芝士!真係聽完都覺得豐富啊🐭不過食落我就覺得味道淡左少少🤏但其實呢個三文治🥪成個配搭好夾,流心蛋係加分嘅地方!食落口感豐富,推薦!套餐包左小食,我哋揀咗三日三夜自家手切薯條,勁!好!食!啊!!佢仲配埋Sauce 比我地,有得三選一👉🏼 蕃茄醬、松露蛋黃醬、黑蒜滋味醬(+$7)👈🏼我最中意食松露蛋黃醬,薯條簡直係一流,夠哂野味😍中意食粗薯既朋友仔唔好錯過🥰.第二份係「慢調撕理食肉獸鐵板三文治」👉🏼單點$62,套餐 $101佢既餡料非常之咁豐富!包括手撕牛仔排,燶邊流心蛋,番茄片,水晶生菜,車打芝士同芥末籽蛋黃醬!我好中意食肉,尤其係牛肉!真係食肉獸黎🙈所以我諗都唔使諗就叫咗手撕牛仔扒~佢既口感好正,因為好多一條條既肉絲,另外留心蛋同牛肉真係好夾!識落層次非常之
#K11 的超飽肚爆餡三文治🥪
呢個#三文治 🥪睇落係咪好似漢堡咁吸引呢~
我食既時候都食唔哂⋯
仲要打包返屋企做早餐添🤣
我叫左兩款Lunch Set,同朋友一人一個set!
想知就睇埋落去啦!
👇🏼👇🏼

第一份係「歐陸監獄鐵板三文治🥪」
👉🏼 單點$54,套餐$93

不過食落我就覺得味道淡左少少🤏

佢仲配埋Sauce 比我地,有得三選一
👉🏼 蕃茄醬、松露蛋黃醬、黑蒜滋味醬(+$7)👈🏼
我最中意食松露蛋黃醬,薯條簡直係一流,夠哂野味😍
中意食粗薯既朋友仔唔好錯過🥰
第二份係「慢調撕理食肉獸鐵板三文治」
👉🏼單點$62,套餐 $101
我好中意食肉,尤其係牛肉!真係食肉獸黎🙈所以我諗都唔使諗就叫咗手撕牛仔扒~佢既口感好正,因為好多一條條既肉絲,另外留心蛋同牛肉真係好夾!識落層次非常之豐富,牛肉份量十分多,甜鹹都亦都啱啱好,好正❤️
呢個套餐我哋揀咗凱撒沙律🥗,比較普通就唔評論了~
最後我哋都叫咗兩杯嘢飲,
一杯紅沙冰,一杯橙沙冰,兩杯飲落嘅感覺都比較唔啱我口味,因為飲落唔似水果汁,反而似蔬果汁多啲🤣 如果鍾意飲蔬果汁嘅朋友都可以試吓~
環境:好大好靚,打卡一流,多坐位
食物:🤩🤩🤩🤩/5
價錢:🙌🙌🙌/5
#尖沙咀美食 #尖沙咀美食地圖 #尖沙咀 #尖沙咀好去處 #尖沙咀好西