2009-04-18 29 浏览
依家佢做紧前一日book room优惠,,happy hour可以由1点唱到8点,,食埋buffet,,埋单都系82蚊咋,,因为依家消费全单有6折,,爽牙!!佢d热食都好多,,有海鲜,,炸物同点心,,不过劲快比人拿哂架,,人哋两个人一夹,,差唔多成盘圣子比佢哋拿哂,,我排第三,,到我个阵,,得番4只- -''不过真系好好味,,d疯薯又系劲正,,岩岩炸好,,好热架,蜜糖味so nice,,不过负责整个个后生仔态度好差架,,黑口黑面,,又唔问我哋要d咩= ='',,人哋炸煎壤三宝个个师傅就唔同,,行埋去就话欢迎光临,,要d咩,,我话要茄子,,佢话味炸好要等等,,好快就得,,,态度好劲多/\/\'',,sushi都唔错,,d饭唔多,,岩哂,,食过两次呢间buffet都几好,,人又唔太多,,野食都算ok多,,换得快
拿左劲多野
2009-04-16