之前去銅鑼灣返學好多時都會食四寶食堂,貪佢夠晒方便,選擇又多😀😀今日同朋友仔食旺角分店,全店Tiffany Blue配金色,燈飾選用月球燈🌕,少女心碰上文青風的感覺🥰🥰有一面仲有粉紅花牆😍😍好適合打卡😍❣️是日餐單🐖喜哥蔥油豬扒煎蛋飯🍳豬扒非常大塊juicy,蔥油油較少,冇咁油又唔影響味道,健康好多🥰🥰甜豉油惹味但冇搶去豬扒的味道,配埋半熟蛋汁非常好味☺️☺️🍖經典叉燒滑蛋飯🥚朋友揀左呢味,我試左少少~炒蛋係剛剛熟,嫩滑之餘唔會太生,叉燒份量勁多,我見佢已經好努力食但都食剩4份1🥲🥲兩碟份量都好多,男仔食應該啱啱好,女仔食就會好飽🤤🤤💜紫薯雪糕拿鐵🍦+🤎 阿華田雲朵☁套餐+$15可轉特飲,我想像中是紫薯雪糕+拿鐵😂😂但原來是紫薯拿鐵+雪糕😂😂朋友那杯則是阿華田+cream。味道算是不過不失😀😀兩杯賣相都好打卡able。🍼凍港式奶茶🫖(外賣)我偷聽到隔離枱讚杯奶茶好味,就外賣左杯凍奶茶😂😂奶茶夠滑,茶味香濃,即使冰溶左都冇影響到味道。我叫左少甜甜道剛剛好😀😀

❣️是日餐單
🐖喜哥蔥油豬扒煎蛋飯🍳
喜哥蔥油豬扒飯

🍖經典叉燒滑蛋飯🥚
經典叉燒滑蛋飯

💜紫薯雪糕拿鐵🍦+🤎 阿華田雲朵☁

🍼凍港式奶茶🫖(外賣)
凍港式奶茶

喜哥蔥油豬扒飯