(非会员)
2006-09-27 12 浏览
其實呢間嘢都幾多惡評,不過我去過吃又唔見得係咁差喎...我都係人哋介紹,終於才的起心肝來吃的,朋友說如果唔大食吃自選會比較好,因為可以選佢\\\哋出名的點心;所以我們都沒有吃任點任食,叫了豬骨鍋,叉燒包、奶皇包、魚面、和一些點心,食味不錯,而且招呼都好。係飲品叫做貴啲,一般街賣十五,呢度賣十八。而且無酒水特價供應。但係其他唔叫做貴喎,有醬油,有加一囉,我又覺得ok,因為出去打邊爐都好似無邊間唔收,不過呢度收十五蚊,算啦,又唔會日日打邊爐,一個月都去唔到一次。所以唔會話覺得好貴囉!中肯一句,呢間小店的確食物OK,創新特別,不過價錢比一般火鍋店會貴一些,但係生信用卡有九折!比起九龍地老牌火鍋店,又唔見得佢\\\特別貴喎!
其實呢間嘢都幾多惡評,不過我去過吃又唔見得係咁差喎...