2016-12-07 778 浏览
同朋友放假出左尖沙咀睇佢婚禮要用既野,行到累累地諗住輕鬆隨便食個晚飯,上網搵到原來依間開左分店係附近,之前係西貢食過覺得唔錯,今晚去左依度食個晚飯我地18:00黎到可能個早唔算多人,坐得舒服,我地食完都唔會趕你走,可以坐多陣傾下計另外仲見到有得單買各款味道果醬<<果醬紅茶(熱)2人份>>我地揀左玫瑰蘋果,我地另加$6揀多個醬,揀左士多啤梨,玫瑰蘋果味道清新,淡淡既玫瑰香。而士多啤梨味道好重,味道比較突出,唔會蓋過紅茶原有既味,幾好飲<<玫瑰雞翼>>玫瑰醬食落甜甜地,淡淡玫瑰香味,雞翼炸得好香脆,同埋係單骨,食個時好方便,唔洗咬骨吐<<黃金軟殻蟹意粉>>蛋黃粒咸咸香香,幾好味,同埋我鍾意個意粉煮得夠爽身,唔會太淋,軟殼蟹咬落夠酥<<九宮格多士>>可能本身都鍾意食麵包,烘得外脆內軟,加左醬係面,完全無影響到個包既質感,每格都有不同既醬, 可以食哂咁多隻果醬味,有D果醬味都唔係好記得咩味了,但有D醬食落味道好特別,出面未必食得到同第一次食,整體味道唔錯,值得推薦

另外仲見到有得單買各款味道果醬
<<果醬紅茶(熱)2人份>>