2009-07-14
星期日, 同肥豬王去旺角睇ICE AGE III, 未入場就去醫下肚好耐冇食過燒肉啦~ 今次試下盛八 一入去就同我地講個半鐘既時間 仲以為食放題 降格= = 位唔迫, 啱哂SHOPPING完既小女皇放戰利品同埋逐樣SHOW俾肥豬王睇 MENU上既價錢唔算貴, (比起伊呂波) 仲有D特價野食 WAITER算冇招呼, 放低茶 & MENU就閃哂人...... 自己睇啦~蜆湯 肥豬王特登叫俾小女皇既 個人勁鍾意蜆, 所以好食既話會俾好高分, 哈哈~ 清清地, 香甜既湯, 再加埋簿荷葉既清香, 正羊架 不過不失, 下次唔會再叫牛 (忘記個名) 下次會試下呢度既和牛, 今次呢個都可以一口牛(芥末) 唔錯WOW~ 大火燒外焦內軟MUSHROOM 籃有D黎直接燒, 有D就同錫紙BOWL燒, 加咗一口牛既芥末汁燒, 勁好味呢~ASAHI 燒肉呢D熱氣野, 飲返啖啤酒, 真係好嘆~ 如果再冰凍D就更加好啦~平日9:30PM 後, 食物25% OFF, 酒水好似仲半價, 已經約左朋友下次9:30PM 後去試試啦~
好耐冇食過燒肉啦~ 今次試下盛八
一入去就同我地講個半鐘既時間 仲以為食放題 降格= =
MENU上既價錢唔算貴, (比起伊呂波) 仲有D特價野食
蜆湯
清清地, 香甜既湯, 再加埋簿荷葉既清香, 正
羊架
不過不失, 下次唔會再叫
牛 (忘記個名)
下次會試下呢度既和牛, 今次呢個都可以
一口牛(芥末)
唔錯WOW~ 大火燒外焦內軟